Uppgraderingar

Det är de små sakerna som oftast gör de stora skillnaderna. Ligger det inte i tiden för en större renovering eller modernisering så kan ni titta närmare på dessa produkter. Dessa produkter kan installeras utan att det behövs någon större planering eller att det behöver kosta någon större summa.

Pinball Wizard – automatiska barnrännor

I dag är det nästan ett måste att ha automatiska barnrännor på alla banor. Då är det lättare att planera med aktiv, barnkalas och allmänhetens bowling på samma tid. Brunswicks automatiska barnrännor kan programmeras så att de endast går upp när barnen skall spela och så att de går ner när vuxna skall spela. På det sättet förlänger man livstiden på branschens redan bästa barnrännor.

Hood & Rack

Få en ny läcker design och färg på dina klotreturer. De kan fås i flera färger och ger definitivt er bowlinghall ett lyft.

Capping & Division

Att byta ut de gamla Capping & Divisions som är slitna och som har gått sönder ger en större effekt än vad man tror. Brunswick erbjuder idag en enkel lösning som inte kräver verktyg för att lyfta och som är gjorda av väldigt stryktålig plast. De kan fås i olika färger i GLOW och med ljusshow i.

Pin Deck Lighting

Erbjud era gäster en spektakulär ljusshow nere vid käglorna med Pin Deck Lightning. Dessa kan installeras på alla typer av bowlingmaskiner.