VBS säljer två olika typer av oljemaskiner. Brunswick MAX och Phoenix LT4.

Till bowlinghallen som vill erbjuda dom bästa förhållanden till sina bowlare och som har ett behov att lägga riktiga oljeprofiler till tävlingsbowling, då är det Brunswick MAX som gäller.

Till den mindre bowlinghallen som inte har så mycket aktiv bowling och tävlingar så kan en Phoenix LT4 vara alternativet. Phoenix LT4 är väldigt lätt att hantera och täcker de dagliga behoven för oljning och tvättning av banorna.


MAX Lane machine

Brunswick MAX

MAX – den nya ledaren inom banbehandlingsteknologi, med Brunswicks Direct+. MAX är byggd för att leverera överlägsen prestanda, tillförlitlighet och är mycket enkel att använda. MAX är utformad för att göra banskötsel enkel, pålitlig och anpassad för behoven hos bowlinghallar över hela världen.

MAX har vårt patenterade Direct+ Conditioning system, som applicerar oljan med 39 individuella injektorer – en för varje ribba. Denna ribba-för-ribba-strategi säkerställer att oljan appliceras exakt där du vill ha den, oavsett topografi. Resultatet är överlägsen profil utan sicksackmönster.

Med Direct+ Conditioning vet du att rätt mängd olja finns på banan. Oljeappliceringen är datorstyrd genom att variera injektorernas pulsfrekvens, inte maskinens hastighet.

Den inbyggda värmaren värmer oljan till 27ºC vilket säkerställer konsekvent applicering, medan bufferborsten smalnar av för mjukare övergångar.

PBA ® använder Direct+ Conditioning för att ge konsekventa profiler för de mycket stränga kraven på PBA Touren. Direct+ Conditioning systemet har använts för varje PBA Tour-evenemang sedan 2006.

Brunswick MAX Lane Machine - Injectors
Brunswick MAX Lane Machine - Cleaning

Tvättskrapan har konstruerats med enkel justering. Detta säkerställer lagom kontakt mot banan, vilket resulterar i perfekt tvättad banan varje gång.

En trycksensor övervakar tvättmedelstrycket och genererar ett felmeddelande om trycket blir för högt eller för lågt, vilket möjliggör en snabb justering för att fortsatta banbehandlingen.

Brunswick Phoenix LT4 Lane Machine

Phoenix® LT4

Phoenix® LT4 är en prisvärd banbehandlingsmaskin som är utformad speciellt för mindre anläggningar och för bowlinghallar som inte har krav på sig att lägga profiler för tävlingsspel.

Ett flytande vakuumhuvud följer dina banor för att maximera rengöringen och att välja profil är mycket enkelt. Phoenix® LT4 kommer med fyra förprogrammerade profiler. Den justerbara sensorn i slutet av banan säkerställer kompatibilitet med alla kägelbord och bowlingmaskiner.

Phoenix LT4 är effektiv, kostnadseffektiv och är verkligen en utmärkt lösning för alla mindre bowlinghallar utan tävlingsspel.

Har ni behov för hjälp av någon av våra specialister kan du kontakta VBS Bowling på 031-996430

Brunswick MAX – Under användning

Brunswick MAX – transportläge

MAX Lane machine

Brunswick MAX – Användargränssnitt

MAX Lane Machine User Interface

Brunswick MAX – Profilhanteraren

MAX Lane Machine Pattern