Banor

Är det dags att byta banor? Banor av bra kvalitet är ett måste om man vill driva aktiv bowling såsom seriespel och tävlingar i sin bowlinghall. Ni kan också välja att skilja er från era konkurrenter och välja antingen Transform, ColorFull eller Ultimate laminatbanor.

I grunden finns det två olika laminatbanor att välja mellan, Anvilane eller Pro Lane. De har samma fina lönn utseende och ytfinish. En synlig skillnad är de breakpoint som finns på Pro Lane vilket hjälper den aktiva bowlaren att sikta på käglorna. En annan skillnad mellan dessa två banor är att Pro Lane är tjockare och har en livstids garanti på delaminering.

Önskar ni däremot en helt unikt look i din bowlinghall då skall ni överväga antingen Transform Lanes, ColorFull Lanes eller Ultimate Lanes laminatbanor. Här är det bara fantasin och hur mycket ni vill investera som sätter gränsen.

Brunswick Color Full Lanes koncept innehåller en rad olika färger som du kan välja mellan. På det sättet så kan du få ett koncept som passar just till er idé och varumärke. Se många fler exempel här

Brunswick ColorFull Lanes är USBC godkända

Brunswick ColorFull Lanes

Brunswick Transform Lanes

Brunswick Transform Lanes - Ocean Aquarium Glow

Brunswick Ultimate Lanes

Brunswick Ultimate Lanes