Brunswick GS NXT Pinsetter

GS NXT Pinsetter är den mest pålitliga maskinen på marknaden och har den högsta FPS (Frames per stop) på marknaden. Detta betyder att ni brukar mindre tid bakom maskinerna och mera tid på era kunder.

Dessutom så är GS NXT Pinsetter energisnålare än någon annan bowlingmaskin på marknaden och har lägst omkostnader på reservdelar.

En bowlingmaskin skall hålla i många år och då är detta väsentliga saker att ta med i beräkningen när man investerar i bowlingmaskiner.

Maskinerna blir producerade på Brunswicks ISO 9001 certifierade fabrik i Budapest, Ungern. Här blir de monterade och testade väldigt noga innan de sänds ut till kunder världen över.

Brunswick arrangerar ofta besök till fabriken för kunder som är intresserade av GS NXT maskinen.

Är ni intresserade av ett sådant besök så kontakta VBS Bowling AB för mer information.

Läs mer om GS NXT maskinen här

Brunswick GS NXT Pinsetter

Brunswick Boost ST Pinsetter

VBS är också leverantör av Brunswicks moderna Boost ST String maskiner. Dessa maskiner är ett utmärkt alternativ och en billigare lösning för dem som önskar bygga bowling i lokaler med mer nöje och restaurang.

Läs mer här


Brunswick Boost ST Pinsetter

Säkerheten

GS NXT Pinsetter är den säkraste bowlingmaskinen att arbeta med och följer alla lagar och förordningar inom EU.

Lättarbetade maskiner med transparenta skydd gör det enkelt för personalen att arbeta och övervaka maskinen.

En del fel som kan uppkomma i en GS NXT Pinsetter kan ni avhjälpa direkt från receptionen vilket betyder minimerad risk för era anställda som inte behöver krypa in i maskinen och därmed öka risken för personskada.

Viking GS Mechanic är ett hjälpmedel som anställda kan bära på sig och få meddelande direkt från maskinen vilket fel som har uppstått.

Viking GS Mechanic minimerar risken för personalen att skada sig eftersom de inte behöver leta runt i maskinen för att finna felet.

Dessutom så gör detta att alla fel kan avhjälpas snabbare eftersom man redan vet vilket fel som uppstått innan man kommer ner i maskinrummet och då minimerar stressen för personalen när kunderna väntar på att få fortsätta.