Successful customer, EKO Bowling

“Jag handlar alla mina Brunswick, DV8, Radical, Ebonite, Track, Hammer, Columbia 300, Innovative och Vise-produkter hos VBS Bowling AB eftersom de ger mig en hög servicenivå, snabba leveranser och bra priser. De har alltid de produkter jag vill ha på lager och det är extremt sällan en vara är restnoterad.”

EKO Bowlingshop

VBS Bowling säljer allt som en bowlingspelare behöver. Vi har bowlingklot från sju av de stora märkena, Brunswick, DV8, Radical, Ebonite, Track, Hammer och Columbia 300. Vi har bowlingväskor, skor och tillbehör för att göra Dig till en så bra bowlingspelare som möjligt. Är du sugen på att köpa ett nytt klot?

Du kan också klicka in direkt på producentens hemsida och där kan du läsa om specifikationer och se på videos. Kom ihåg att VBS Bowling inte säljer direkt till slutkund utan kontakta din närmaste Proshop och fråga efter våra produkter.

Klot

VBS Bowling säljer och marknadsför klot av märkena Brunswick, DV8, Radical, Ebonite, Track, Hammer och Columbia 300. Läs mer på producenternas hemsidor genom länkarna nedan.

Väskor

Hos oss finns många olika väskor till just din bowlingutrustning.
Vi har allt från 1-klotsväskor till 3-klotsväskor. De finns i massor av olika färger, med eller utan förvaringsfack och med eller utan hjul. Titta in i våran webshop för att finna just den väska som passar dig.

Skor

Skor är för många minst lika viktiga som ett nytt klot. I vårt sortiment finner ni skor såväl till barn och vuxna som skor till nybörjaren och elitspelaren.

Tillbehör

I vårt sortiment finner ni marknadens högsta kvalitet på tillbehör såsom handledsstöd, handskar, tejp, fingerinsatser etc.
Vi har också ett brett sortiment på utrustning till proshopen, mätverktyg, borrstål, maskiner etc. Fråga gärna om det är något som ni söker så skall vi göra allt vi kan för att hjälpa till att tillgodose era önskemål.