Viking Scoring är utvecklat i Sverige med hänsyn på at uppfylla de behov vi har i Skandinavien. Vi har anställd personal till att konstant utveckla systemet och detta bara för att uppfylla de stigande krav som det idag finns på ett modernt scoring system. Det betyder också att supporten finns precis runt hörnan och alltid är tillgänglig.

Management feature 

Viking Scoring är inte bara ett scoring system utan också ett mycket utmärkt boknings system. Du kan enkelt hålla ordning på dina bokningar med en mycket överskådlig översikt. Du kan också se bokningen av till exempel era biljardbord eller konferenslokaler utan att behöva ytterligare system.


Marketing feature

Ni kan enkelt göra era egna reklambilder eller reklamfilmer som passar era sponsorer eller olika arrangemang i er verksamhet. Ni kan göra era egna baggrundsbilder till skärmarna så det blir tillpassat till det arrangemanget eller sällskapet som spelar. Vilket företag eller födelsekalas skulle inte vilja se sin egen logo eller sitt eget foto när de spelar i din bowlinghall?


Bowler feature 

Viking är det redan implementerat de flesta olika spelformat som finns i Norden och skulle det inte finnas färdigt så är det mycket lätt att sätta upp. Rätt spelformat gör det mer spännande för både spelare och de som skall följa tävlingen. Därutöver så finns det en mycket populär träningsmodul som gör att den aktiva spelaren själv kan välja vilken kägla eller vilken uppställning de vill träna på. Denna träningsmodul kräver att man har Brunswicks GSX maskin. Det finns också inbyggt olika roliga spelvarianter som kan användas vid olika arrangemang.

Get down to business

Ett bra scoring system skall vara enkelt att arbeta med både för er och era anställda. Det finns ingen poäng i att ha 100-tals smarta features om man inte kan finna ut hur man använder dem. Ett scoring system skall vara pålitligt och man skall vara säker på att supporten finns där när man har behov för det. I Viking Scoring kan man enkelt ändra sin look eller bakgrund så era gäster inte skall behöva se på den samma tråkiga bakgrunden om och om igen.

System Features

Vi kan skräddarsy en lösning som passar helt till hur många skärmar ni vill ha, vilka konsoller vid banorna osv. Ni kan välja mellan vackert designade tangentbord eller fräcka touch skärmar nere vid banorna.